Ajankohtaista

[1-6] [7-12] [13-16]
Ruutin osaston laskiaistapahtuma on laskiaistiistaina 9.2. klo 14.00 - 16.00 YOT:n toimistolla RTI-talon 1 krs:ssa. Tule ideoimaan Ruutin osaston toimintaa ja kertomaan toiveitasi ja kuulumisiasi. Tarjolla laskiaispullaa ja kuumaa juomaa. Saat mukaasi tuliaisia myös työkavereillesi.
Yleisradio on ilmoittanut alkavien yt-neuvotteluiden tavoitteeksi Pasilan Uutis- ja ajankohtaistoiminnan ja aluetoiminnan assistenttien määrän leikkaamiseen puoleen.
Keskiviikkoaamun uutinen yhteiskuntasopimuksen kaatumisesta on huono uutinen Journalistiliitolle. http://www.journalistiliitto.fi/uutiset/hanne-aho-yhteiskuntasopimuksen-kaatumisesta-kylla-harmittaa/
YOT kutsuu vuoden aikana jäseneksi liittyneet glögille ja puurolle perjantaina 18.12 klo 9.00 - 11.00 Ison Pajan 7 krs:n takkahuoneeseen. Kutsu lähetetään sähköpostilla. Tilaisuudessa on mukana luottamusmiehiä ja YOT:n hallituksen jäseniä sekä tietysti puheenjohtaja Hilla sekä asiamies Helena. Puurolle ja glögille saa kutsua jäseneksi haluavia tai toiminnasta kiinnostuneita. Ilmoita tulostasi s-postilla helena.pekarila@yle.fi, että tarjottava ei lopu kesken. Tervetuloa!
Yleisradio myöntää ohjelmastipendejä tunnustukseksi ohjelmatyöntekijän osoittamasta, erityistä taitoa vaatineesta ohjelmallisesta näytöstä.
Ylen ohjelmatyöntekijät (YOT) tuomitsee toimittajiin kohdistuvat uhkailut.
RSS ATOM